Броени дни преди последния епизод на Маскираният певец“ Владо Пенев сподели

...
Броени дни преди последния епизод на Маскираният певец“ Владо Пенев сподели
Коментари Харесай

Владо Пенев: Житейските битки ги водя докрай

Броени дни преди последния епизод на „ Маскираният артист “ Владо Пенев показа малко повече за страстта да бъде част от панела на най-мистериозното шоу.

„ За мен „ Маскираният артист “ е ужасно развлечение. Ние сме доста радостен екип, с огромна част от панела и водещите се познаваме от доста от дълго време. Работили сме дружно в най-различни планове. С други не се познаваме по този начин добре, само че се веселя, че имаме опция да се опознаем. Наближава последното предаване, а по-късно остава една празнота. И ужасно доста искаш отново да се видиш с тези хора. Срещаме се и в живота, само че не е същото. В панела аз съм индивидът, който познава минимум света на българския шоубизнес и минимум съм бил в контакт с хората в него. Затова от време на време давам невероятни и от време на време не чак толкоз предстоящи догатки за това кой може да се крие зад маските “, споделя Владо Пенев.

„ В спор считам, че постоянно по-умният отстъпва. Не мисля, че последната дума е чак толкоз решаваща. Ако става дума за съществени житейски борби, аз ги повеждам до дъно и съм пореден, до момента в който не реализира това, което целя. Но, когато става дума за шоуто, мисля, че би трябвало да сме търпеливи, толерантни и усмихнати и да даваме късмет да се случват положителни и занимателни неща за хората “, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР